Te dashur miq, besimtare shqiptare jashte shqiperise dhe misionare:

Me ne fund, kam perfunduar nje liber dishepullizimi, nje liber prej 
400 faqesh qe ndahet ne kater libra prej 100 faqesh.  Quhet "Abetare e 
dishepullizimit".  Nuk kam deshire te "shpik rroten" perseri por, per 
shume arsye, vendosa te shkruaja nje liber te tille.

Deshira ime kryesore per kete liber ishte qe te perdoret ne kishat 
tona.  Por meqe e kam perfunduar, vendosa t'ju jepja librin e pare (A-
F), qe te mund te shikoni se c'eshte.  Formati eshte .pdf (Acrobat 
Reader) dhe po ju dergoj librin me cilesi te ulet, qe te mos rendohen 
programet e internetit.

Po te deshironi te shikoni edhe librat 2-4 (G - M, N-Sh, T-Zh), me 
trego dhe do t'ju dergoj edhe ato.

Per tani, nuk po i botojme librat ne shtypshkronje, meqe do te 
zbulojme patjeter gabime qe do te korrigjojme.  Por ju mund t'i 
printoni sa te doni.  Pranojme edhe verejtje!  Ne kishen tone, kemi 
filluar te perdorim kete liber ne programin tone te dishepullizimit.

Shpresoj qe ky mjet te jete nje bekim per besimtare shqiptare.

Zoti ju bekofte,
David Hosaflook